AjaDesign - Újrahasznosítás kreatívan
Menü
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Növényjelölő táblák

Főoldal

A tavaszi virágok elszáradása után, mindig fejtörést okozott, hogy hol voltak pontosan, hova lehet ültetni nyári virágot, ősszel újabb tavaszit. Ezért elhatároztam, hogy készítek növényjelölő táblákat. Elhatározást követte a tett.

Hozzávalók: falap, fapálca, hobby festék (krém, piros, sárga, lila, zöld), hobby fényes lakk, ragasztópisztoly.

 

1. A falapot dekopírfűrésszel felvágtam kisebb darabokra, majd marokcsiszolóval lecsiszoltam a széleket. Hobby boltokban találsz különböző méretű, vastagságú, kész falapokat, ha nem akarsz dekopírfűrésszel, csiszolóval bajlódni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dekopírfűrésszel felvágtam kisebb darabokra a falapot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lecsiszoltam

 

 

 

 

 

 

 

 

Elkészültek a kisebb méretű fatáblák

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2, Az elkészült falapokat alapoztam krém színű festékkel, majd ráfestettem a mintát, virágot jelölő szavakat: Tulián, Nárcisz, Jácint.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Használt festékek: DEKA, PENTART, SÜDOR.

De bármilyen más hobby festéket lehet használni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3, Gazdaboltban vásároltam farúdat. A kivánt hosszúságúra felvágtam, ráragasztottam a táblákat, majd vizes bázisú fényes lakkal bekentem, hogy tartósabb legyen.

 

 

     

  

 

Sok sikert!

Vissza a  Főoldalra.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Rólam

Szeretettel köszöntelek!

Andi vagyok, háromgyerekes anya. Gyerekeim neveztek el Ajának, így született az Ajadesign ...

 
Facebook

 
Tartalom

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl