AjaDesign - Újrahasznosítás kreatívan
Menü
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Virág filcből, nemezből

Főoldal

Filcből, nemezből készült virág

Nagyon helyes kis virágokat lehet készíteni filcből vagy nemezből. Az elkészült virágokat használhatod lakásdekorációra, készíthetsz belőlük csokrot, odatűzheted ajándék mellé, vagy hajcsatra, kitűzőre rögzítheted. Én koszorút díszítettem velük.

Filcet textil boltban lehet kapni, 1000 ft körül van a méter ára. Hobbyművész boltban (www.hobbymuvesz.hu) találtam A4-es méretű bionemezt többféle színben is, 190 ft-os áron. Nagyon jól lehet vele dolgozni.  

Gondolkoztam azon, hogy mi legyen a technika neve, és hát ez jutott eszembe: „Filcelés” .

Három filc virágot mutatok be, a lehetőségek tárháza ennél sokkal nagyobb. A fantázianeveket magam találtam ki.

Rózsa:

Kivágunk tetszőleges nagyságú kört a filcből. Nem kell tökéletes körnek lennie, de használhatsz sablont, segédeszközt (pl. befőttesüveg) is. Kívülről befele haladva, spirál formában kezdjük el vágni az egészet. Én kétszínű rózsát mutatok meg neked. Két filcet egymásra raktam és úgy vágtam ki őket:

 

 A külső széltől indulva kezdjük el feltekerni…

 

....és máris kész a rózsa.

Ragasztópisztolyt használtam a rögzítésre, de össze lehet tűzni tűvel, cérnával.

 

Borzaska:

7-8*20 cm téglalap alakú darabot vágunk a filcből. Ha nagyobbat, dúsabbat szeretnél, akkor szélesebb és hosszabb darabot kell kivágni

 

Kettőbe hajtjuk és bevagdossuk, mint a szalonnát nyárson:)

 

Majd elkezdjük feltekerni ...

A végét ragasztani vagy összevarrni és kész a borzaska:

Szirom

Kivágunk 5 darab kisebb kört(4-5 cm átmérőjű) 

 Egyenként kettőbe, majd még kettőbe hajtogatjuk

 Rögzítjük a szirmokat. Én tűzőgépet használtam, de tű és cérna is megteszi

 Zöld filcből kivágunk 2 db levelet és az elkészült szirmokat ráragasztjuk a levelekre. Az elrendezés tetszőleges lehet, készíthetsz több vagy kevesebb szirmot is, több színben.

Ennyit kedvcsinálónak. Remélem te is kipróbálod!

 

Hírlevélre feliratkozás itt.

Ha úgy gondolod mást is érdekelne, kérlek továbbítsd. Köszönöm.

Vissza a  Főoldalra.

Még nincs hozzászólás.
 
Rólam

Szeretettel köszöntelek!

Andi vagyok, háromgyerekes anya. Gyerekeim neveztek el Ajának, így született az Ajadesign ...

 
Facebook

 
Tartalom

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl