AjaDesign - Újrahasznosítás kreatívan
Menü
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tojás család

                                                                                                                       Főoldal

Húsvéti tojásdísz: Tojás „Család” készítése 

A gyerekekkel húsvéti tojásdíszeket készítettünkAz elkészült díszeket elneveztékTojás Családnak .

Hozzávalók:

-      hungarocell tojás

-      hímzőfonal

-      hobby ragasztó

-      szalag

 

Az elkészítése egyszerű, csak fel kell tekerni szorosan a fonalat, tetszés szerint válogatva a színeket.

Ragasztóval rögzítsük a kezdő fonalat a tojás egyik végébe. Egy kis ideig hagyjuk száradni, majd kezdjük el feltekerni a fonalat.

A fonal végét ragasszuk le. A képen látható, hogy lefele lóg kissé a vége, és a következő szál eltakarja majd. De közben rájöttem, hogy oda lehet ragasztani szorosan az utolsó sor mellé is. A következő szálat is ragasztással rögzítjük.

Így haladunk, míg be nem fedjük teljesen. 

Úgy is lehet dolgozni, hogy a két végéről indulunk el és középen találkoznak a fonalak.

A következő képeken a gyerekek készítik a díszeket

Ha elkészültek a tojások, rögzítsünk szalagot a végébe, ragasztással vagy gombostűvel .

Lehet díszíteni gyöngyökkel is. 

Az elkészült díszek:

Sok sikert!

Vissza a  Főoldalra.

 

1 hozzászólás
Idézet
2014.04.18. 20:41
ágica

a tojáscsaládnál már csak a fiúk szebbek!!! :-)

 

gratulálok!

 

Ágica

 
Rólam

Szeretettel köszöntelek!

Andi vagyok, háromgyerekes anya. Gyerekeim neveztek el Ajának, így született az Ajadesign ...

 
Facebook

 
Tartalom

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl